Δραστηριότητες 2008
PDF Εκτύπωση E-mail

Πρόσληψη δύο ειδικευόμενων στην Καρδιολογία ιατρών

Μετατροπή οκτώ θέσεων ειδικευόμενων στην Παθολογία ιατρών σε αντίστοιχες θέσεις ειδικευόμενων στην Καρδιολογία

Καθιέρωση προγράμματος αξιολόγησης των ειδικευόμενων στην Καρδιολογία ιατρών

Καθιέρωση ειδικού διπλού συστήματος αρχειοθέτησης των νοσηλευόμενων ασθενών

Καθιέρωση ειδικού συστήματος ένταξης όλων των νοσηλευόμενων ασθενών στο πρόγραμμα λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων της Κλινικής

Σταθερή λειτουργία των καθημερινών εξωτερικών τακτικών ιατρείων και εργαστηρίων της Κλινικής (συνολικά δεκατρείς δραστηριότητες)

Ολοκλήρωση του 2ου και έναρξη του 3ου ετήσιου κύκλου των Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων της Κλινικής με συμμετοχή ομιλητών από το Γ.Ν.Θ. «Γ. Γεννηματάς» και από άλλα Νοσοκομεία (ετήσια έκδοση ειδικού εντύπου προγράμματος)

Διοργάνωση από την Καρδιολογική Κλινική της Μετεκπαιδευτικής Ημερίδας «Προσεγγίζοντας την καρδιακή ανεπάρκεια» (1-3-2008, Μουσείο Αθλητισμού, Θεσσαλονίκη)

Ενεργός συμμετοχή της Κλινικής (Προεδρείο και Οργανωτική Επιτροπή) στη διοργάνωση του 4th World Congress on Quality in Medical Practice (2-4/10/2008, Makedonia Palace Hotel,ThessalonikiGreece)

Οργάνωση σειράς εκδηλώσεων ιατρικού ενδιαφέροντος προς τους πολίτες

Συμμετοχή με 15 εργασίες σε Διεθνή και Ελληνικά ιατρικά συνέδρια

Συμμετοχή σε δύο ερευνητικά πρωτόκολλα εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Ενεργός συμμετοχή στο πρόγραμμα Electronic Emergency Medical Record (e2MR)

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 

Κατά τη διάρκεια του 2007 και του 2008 η Καρδιολογική Κλινική δημιούργησε, ταυτοποίησε, αύξησε και ανταποκρίθηκε σε πολυποίκιλες δραστηριότητες και ταυτόχρονα σχεδιάζει δυναμικά και με σαφήνεια το μέλλον της.

Το ιατρικό προσωπικό για μια ακόμη φορά υπερέβαλλε εαυτόν αυτό το διάστημα διατηρώντας όμως σε εξαιρετικό επίπεδο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στο νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής και ιδιαίτερα στις Προϊσταμένες και Υπεύθυνες αξίζουν συγχαρητήρια για το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο των γνώσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Η ενίσχυση της στελέχωσης, η δημιουργία προϋποθέσεων και η συμπλήρωση του εξοπλισμού της εντός του 2009 θα επιτρέψει στην Κλινική να προσφέρει πολύ περισσότερα ενισχύοντας τη γενικότερη εικόνα αναβάθμισης του Γ.Ν.Θ. «Γ. Γεννηματάς».

 

Δρ Ψυρρόπουλος Ζ. Δημήτριος
Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής

Ιανουάριος 2009

 

© 2012 dps - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα - ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΣ Ζ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ / Cardiologist Psirropoulos Dimitrios MD, PhD - ProCardia Medical Institute / An Integrated Cardio Metabolic and Ergometric Centre for Adults and Children

Υλοποιήθηκε από Webnode